Sidor

måndag 5 september 2011

Liten blir stor...går fortare än man tror....



Efter den förberedande träningen på duvor och sedan i på fjället så prövade vi lyckan på jaktprov i Röros, givande dagar med mycket nytt för unghundarna. Blackie, Goldie och Titan skötte sig bra men det blev ingen premiering. Väl hemma igen så blev det några dagar till på fjället innan det var dags för nästa prövning i Edevik i söndags för Blackie och Goldie. På sin tredje jaktprovstart, första i Sverige, så fick Goldie till det och kunde åka hem med en premiering, 1 ukl, verkligen rolig ettårs present! Den 9 september så får vi fira valparna 1 års dag och på det året har det hänt mycket.

Blackie och Goldie skickar ett stort grattis till övriga pristagare på jaktprovet i Edevik och tack till övriga deltagare, provledning och domare samt vädergudarna som alla bidrog till en fin dag på fjället! Åsså ett stort grattis till valparnas moster Fanby Filippa-K som tog 2 VK i Norge samma helg.

Vi skickar även ett stort grattis till valparnas faster Silverforsens Party Animal som tog en 1 AK i Norge och nu kan titulera sig både Svensk, Norsk, Nordisk och Internationell utställningscahampion, förutom alla andra titlar av utställningschampionat.

1 kommentar:

ForsWards Hund & Jakt sa...

Lycka till med dina trevliga pointerflickor på fältprovet!

ForsWards Hund & Jakt/Anna