Sidor

söndag 23 oktober 2011

Så går hösten mot vinter igen...


Själv har jag njutit av varm sol, god mat och vin i vackra Cinque Terre, Italien. Vi vandrade mellan byarna på bergskanterna fyllda med olivlundar, vin- och citronodlingar med havet glittrande nedanför, underbart!


...och väl hemma igen börjar nästa fas i unghundarnas träning. Nu ska de lära sig apporteringen...


Vinga har redan hunnit en bit och börjar förstå vad husse Patric vill..Husse, som fick pris för "bästa sportmannaship då han och Vinga startade på Guldpokalen. Vinga var med och kämpade väl i dagarna två men kom tyvärr inte för fågel, men grattis till husse Patric som nästan fick en finare pris....stämningen på prov är så viktig för att vi alla ska vilja vara med och ett gott sportsmannaship är verkligen värd ett eget pris!

Ett stort grattis till vinnaren av Guldpokalen Black Shetans Bitte, och hennes uppfödare och ägare Stig och Kerstin Nilsson, Bitte är halvsyster med Fanby Filippa-K, pappa till dem båda är Karacanis Hugo Boss....Även unghundarna har Black Shetans i stamtavlan då mormor Öb´s Era är dotter till Black Shetans Achamir.
...hängde ni med...

Grattis även till BIS vinnaren Bjönnålia´s Point, äg Monica Garbeklint, som också äger unghundarnas faster den vinstrika Silverforsens Party Animal.

Nu kommer Nando på besök i några dagar, han har nu äntligen sluppit gipset på sitt brutna hasled, men det är en bit kvar innan det är helt läkt. Nu väntar en rehabilitering, mend det ska bli mysigt och få ha Nando.

Inga kommentarer: